Natuurbeleving

Maak (weer) een diepere verbinding met de natuur, de aarde, en de seizoenen. Wanneer je je daar bewuster van bent, kun je meer in evenwicht komen, keuzes maken die goed zijn voor jou en je omgeving en zo sta je steviger in je schoenen.

Her-verbindt je weer met de natuur en leer je door je meer af te stemmen op de aarde, je letterlijk te aarden. Dat geeft stevigheid, (innerlijke) kracht en rust in lichaam en geest.

De belevingstuin is ontwikkeld vanuit een visie die reeds lang geleden door onze voorouders werd toegepast en gerespecteerd. Dat was in de vergetelheid geraakt maar wordt nu weer nieuw leven ingeblazen. De huidige mens wordt zich weer natuurbewust! Mijn visie is om mensen weer in verbinding te brengen met de natuur om ons heen en hoe dat weer een deel van ons leven kan worden.

Door verschillende tips en tools die verwerkt zijn in de belevingstuin komt men langzaam weer in verbinding met de natuur en met zichzelf. Graag help ik mensen hun innerlijk voetenpad te laten lopen. Tools zijn o.a.: Mindfulness, wandelcoaching, chakra oefeningen, sjamanisme, elementenleer, chakra labyrint etc.  Afhankelijk wat de hulpvraag is wordt er een programma op maat gemaakt. 

 

Je staat op het punt een reis te beginnen, een reis door je eigen innerlijk leven.
Het is je eigen persoonlijke ontdekkingstocht, dat is een mooi gegeven. 
Je lichaam is de reis en het is de plaats waar je begint.
Het zijn je eigen voeten wat je met de fysieke wereld verbindt.