Het gezicht van praktijk Bewust-er-zijn Coaching, Voetreflex & bezielingstuin

Wendy Smits – van de Ven

VoetreflexPlus ™ therapeute en Sensikids / HSP Coach.

 

Altijd al geïnteresseerd geweest in genezing en natuur, koos ik de paden van werken met energie, geluid en (voet)reflexologieTijdens mijn opleiding tot voetreflextherapeute heb ik geleerd om vanuit de Westerse en Oosterse filosofie te werken. Door te kijken wat de kern van de oorzaak is en zo te achterhalen waar de hulpvraag is ontstaan.  De diverse behandelmethodes van Bewust-er-zijn kunnen daarin een ondersteuning bieden.

 

In mijn praktijk zorg ik voor een veilige ruimte waardoor men zich beter kan ontspannen. Voor mij is het een uitdaging om mensen die op MIJN pad komen, verder te begeleiden op HUN pad. Mijn motto is : Als de basis in balans is dan blijft men in evenwicht. Ik werk met een natuurgeneeskundige en holistische visie; Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als u als cliënt weer in balans mijn behandeltafel afstapt dan is mijn missie geslaagd.

Sensi-Coaching

Tevens ben ik ook Sensikids / HSP coach en geef ik Sensi trainingen. Kinderen zijn immers de toekomstige generatie! Als ik hen de basis mee kan geven dat ze Oké zijn zoals ze zijn en met voldoende zelfvertrouwen de wereld instappen is mijn missie geslaagd. Daarnaast zet ik me in voor volwassenen. Dit kunnen ouders of (jong)volwassenen zijn die net bewust geworden zijn dat ze prikkelgevoelig / (hoog) senstief zijn. 

 

Platformen:

  • Praktijk Bewust-er-zijn is aangesloten bij de beroepsvereniging Collectief Alternatief Therapeuten, afgekort CAT. Zie www.catcollectief.nl voor meer informatie.
  • Hierop sta ik vermeld als gecertificeerd voetreflex therapeut vanuit het opleidingsinstituut Total Health. Zie voor meer informatie: www.totalhealth.eu
  • Praktijk Bewust-er-zijn is aangesloten bij het platform Sensikids als gecertificeerd sensikids coach en HSP coach. Zie www.sensikids.nl voor meer informatie.
  • Praktijk Bewust-er-zijn werkt met de prikkelstorm coachingskaarten en is aangesloten bij www.prikkelstorm.nl platform als prikkelcoach.
  • Zie mijn CV voor de rest van mijn opleidingen, cursussen en workshops.

 

Je weg zal ik verlichten,

als je mij er om vraagt.

Wijsheid zal ik je schenken,

als je bereidt bent te luisteren.